Zonne-energie
zonder zorgen

DAREL Solar ambieert volledige ontzorging en heeft hiervoor een “No Hassle”-propositie van 8 punten ontwikkeld:

  “No Hassle”

Geen Investering

Duurzame projecten ranken vaak niet in uw investeringsportfolio vanwege het lage rendement of lange terugverdientijd. DAREL regelt externe financiering met partijen die duurzaam willen investeren.
w

Eén aanspreekpunt

Bij het ontwikkelen van een zonnepark zijn veel partijen betrokken. Tijdens het realiseren van het project is DAREL Solar uw aanspreekpunt.

De beste oplossing

Het aanleggen van een zonnepark is gecompliceerder dan u denkt: er zijn veel technische keuzes mogelijk. Op basis van onze expertise nemen wij samen met onze partners voor u de juiste beslissingen.

Kennis en ervaring

DAREL heeft zich intussen bewezen bedrijven te helpen met alle aspecten van hun energietransitie. Voor bedrijven betekent dit de toepassing en integratie van een mix van technologieën waarvan zonne-energie er vaak ook één is.

Weinig tijdsbeslag

Wij waarborgen de continuïteit van uw operaties door het professioneel managen van veiligheid en risico’s. U maakt DAREL wegwijs in uw bedrijf. Wij zorgen dat het zonnepark er komt.

Transparantie en samenwerking

DAREL is bereid om informatie te delen in het kader van een langdurige samenwerking.

Minder CO₂

Zonnepanelen laten direct zien dat u de energietransitie serieus neemt. Het is onvermijdelijk dat de prijs van CO2 -emissies omhoog gaat en dat garanties van oorsprong (GVO’s) van duurzame energie meer waard gaan worden.

Zonnepanelen overnemen

Eigendomsoverdracht van de installatie is optioneel na 15-25 jaar. De panelen hebben dan nog steeds een rendement van circa 85% vergeleken met het eerste jaar.