Ervaring
en enthousiasme

DAREL Solar Team

Wij helpen organisaties die het voortouw nemen (‘DARE to Lead’) om economisch verantwoorde plannen en projecten te realiseren die bijdragen aan een veerkrachtige en duurzame wereld.
 Vanuit deze missie adviseert en participeert DAREL Solar in de ontwikkeling van grootschalige industriële zonneparken. Wij ontzorgen en verzorgen samen met onze partners het hele verduurzamingstraject vanaf het allereerste idee tot en met de financiering, realisatie en exploitatie van uw zonnepark.

Rens Reiff

Rens komt net vers van de TU Delft. Na zijn bachelors in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, is hij afgestudeerd op het gebied van ‘Energy and Process Technologies’, met als keuzevakken PV. Tijdens zijn studie heeft Rens een ware passie ontwikkeld voor het verduurzamen van de wereld.

Sven Kramer

Sven heeft na zijn studie wiskunde vele jaren gewerkt bij Shell in techniek, strategie en duurzame ontwikkeling van natuurlijke bronnen op internationale schaal. Hij gelooft in innovatie en samenwerken om de energie transitie te versnellen.

Yvonne Gerritsen

Analytische en pragmatische ingenieur en generalist die brug kan slaan tussen techniek en business. Sterk in communicatie in alle lagen van een bedrijf. Ruime internationale ervaring met zowel multinationals en startups.

Koen van Eig

Koen is meer ondernemer en manager dan consultant. Na zijn economiestudie in Rotterdam heeft hij 20 jaar bij AkzoNobel gewerkt. Na een internationale carrière langs vele nationale en internationale banen, vond hij het tijd om zelf ondernemer te worden.

Werken bij DAREL Solar?